Városüzemeltetés

 

Cím: 6400.Kiskunhalas, Szent Imre u. 9.
Telefon/Fax.: 77/423-403
 

A Halasi Városgazda Zrt.  városüzemeltetési feladatait  Kiskunhalas Város Képviselő testületének rendeletei és döntései határozzák meg. Feladatait  ezért csak az előírt módszer és munkatervnek megfelelően, az abban meghatározottakra kiterjedően végezheti. Munkatársaink igyekeznek mindennek a legjobb  tudásuk szerint megfelelni.
 

Városüzemeltetési feladatok:

Helyi (önkormányzati) közutak, utcák, terek nyílt csapadékvíz-elvezető rendszerek, zöld felületek, parkok, játszóterek gondozása, karbantartása, ellenőrzése, felújítása; köztisztaság fenntartása.

Ezek nem hatósági feladatok, azonban a lakosság és a közületek részéről szoros együttműködést igényelnek. A legnagyobb segítség, ha Ön is és minden kiskunhalasi lakos és vállalkozó magáénak érzi ezt a szép várost, óvja, védi, tisztán, épségben tartja és megóvja értékeit.

 

Küldetésünk a feladatkörünkbe utalt szerteágazó tevékenységek ellátása, a városlakók igényeinek panaszmentes kielégítése. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy mindezt a lehető legmagasabb szakmai színvonalon végezzük.

 

Mindennapi munkánkhoz kérjük megértését és türelmét, segítő, jobbító észrevételeit szívesen vesszük és köszönjük.